Лечение под седация

графика на зъб

Лечение под Седация

Mодерната дентална медицина е безболезнена. Ние провеждаме успешно лечение, елиминирайки страха и дискомфорта, които често предизвиква посещението при стоматолог.

При пациенти, които изпитват силен страх и имат  неприятни спомени отпредишни дентални процедури ,може да се обмисли дентално лечение с помощта на седация. Тя е ефикасен и безопасен начин да се погрижим за здравето на нашите пациенти без това да им причини психо-емоционална травма.

Седацията е медицинска процедурапо назначаване и прилагане науспокоителни лекарства най-често,за да се улеснятследващите медицински процедурипод местна упойка. Извършва се от специалист-анестезиолог след предварително подробно снета анамнеза.

Денталеното лечение под седация Ви осигурява:
  • максимален комфорт
  • не помните процедурите. Медикаментите предизвикват частична или пълна амнезия от момента на поставянето им до спирането им
  • спестява време, тъй като обикновено се извършват повече манипулации в едно посещение
Интравенозната седация не е подходяща при:
  • бременни
  • установена алергия към бензодиазепини или продължителен прием
  • алкохолна интоксикация
  • някои депресивни състояния

Има различни нива на седация, но в денталната медицина се използва умерена или дълбока седация. При умерената пациентите са слеко замъглено съзнание, чуват и могат да говорят, изпълняват команди, но след това не помнят нищо. При дълбоката седация пацинетите са в безсъзнание.

Пациентите се възстановяват за различен период след седация. Някои се чувстват адекватни веднага след спиране на медикаменти. Препоръчително е след седацията да почивате, не трябва да шофирате. Трябва да приемате повече течности.

Запази час за онлайн консултация

Естетичната стоматология е сферата, в която специалистите от дентален център Dr. Gais постигат най-впечатляващи резултати, създавайки съвършени и здрави усмивки на своите пациенти.

Доверете се на високия професионализъм и иновативните методи и технологии, които предлагаме!