Отзиви

Още отзиви от доволни клиенти

"Добър прием, много приятелски настроен персонал, благодаря още веднъж за вашия професионализъм! Препоръчвам тази клиника на тези, които искат да преоткрият красивата усмивка."

Norbert Vincenot, Nancy, France

Бих искал да кажа на всеки, който се колебае да се подложи на лечение в чужбина, поради страха да не бъде разочарован, че приемът и професионализмът на целия екип е невероятен. Чистотата и оборудването в клиниката са на много високо ниво. Радвам се, че дойдох в София. Това е един много красив град, пълен с живот, получените резултати и особено грижите надхвърлиха моите очаквания. Благодаря на целия екип.

Yasmina Ariek, Paris, France

Благодаря ви за всичко и за прекрасната работа, която свършихте, особено за топлото посрещане, отличната организация и истински професионализъм и любезност. Много съм щастлива и се чувствам отлично от получените резултати. И накрая, голямо благодаря за хирурга за работата му.

Jeannine V.S.C., Grenoble, France

Здравейте докторе, работата е СУПЕР, благодаря Ви, след изминалите 6 месеца от лечението, резултатите са все така отлични.

Jean Reig, Haute-Savoie, France

Днес поставих имплантите си при д-р Хазем, искам да му благодаря за свършената работа, неговото ноу-хау, внимание и професионализъм, искам да благодаря на целия екип за услугите и уменията, благодаря им хиляди пъти.

Marc Laurent, Cannes, France

Лечението и поставянето на имплантите се извършват с голямо майсторство в хигиенни условия като в западна клиника, да не говорим за цената! Два пъти по 3 дни и нова усмивка ... в рамките на един престой.

Christian Revenu, Chantraine, France

Най-накрая успях да си поставя импланти. Във Франция, щях да завърша с протеза! Никаква болка и прецизна работа под вещите ръце на др Хазем. Ако сега трябваше да реша, бих го повторила веднага! Хиляди благодарности!

Sylvie Riant, Parthenay, France

Професионален екип, на Ваше разположение, д-р АИТА, истински ръководител на тази клиника. Препоръчвам без колебание, лечението е на много високо ниво, без болка и бързо възстановяване. Много далеч от "светилата“ от френските клиники.

Alain Cheze, Bourgogne, France

Голямо благодаря на Др Хазем и целия му чудесен екип със специално внимание към Др Сами Аита за неговия професионализъм, внимание и разбиране...Сега, благодарение на него, можем да захапем живота с всички зъби!

Irene Agnes, Toulouse, France

Запази час в клиниката

За да направите първата крачка към мечтаната усмивка, попълнете формуляра, нужен за запазване на час.

Жена извършва онлайн консултация

Запази час за онлайн консултация

Можете също така да запазите час за онлайн консултация с един от нашите специалисти.