Д-р Гайс Бадер спечели голямата награда в третото издание на конкурса „Мениджър на дентална практика“, който се проведе на 21 октомври по време на международната изложба „Медикус, Денто, Галения 2011“.

Д-р Гайс Бадер е роден в Сирия, но от дълги години живее в България и вече притежава един международен приз. Връчената му статуетка „Творецът“ е дело на зъболекаря д-р Ради Венков и е най-престижното отличие в националната надпревара, организирана от Асоциацията на денталните мениджъри в България и в. „Стоматологичен свят“.
За първи път участници в конкурса „Мениджър на дентална практика“ получиха специално отличие – плакет „Съвременна дентална практика с успешен мениджмънт“, от името на Асоциацията на денталните мениджъри в България. Наградата “Мениджър на дентален кабинет“ бе присъдена на д-р Борис Белчев, дентална практика „Бел Дент“, Пловдив. Д-р Божидар Димитров – клиника „Бо Дент“, Бургас, получи отличието „Мениджър на дентална клиника“.

Бяха раздадени и наградите „Мениджър на зъботехническа лаборатория с персонал до трима души“, „Мениджър на зъботехническа лаборатория с персонал над трима души“, както и други грамоти и отличия.

По традиция официалната церемония по награждаването се състоя във Виенския павилион на Международен панаир Пловдив. Целта на конкурса е да открои и отличи дентални практики, които създават комфорт и модерна лечебна среда за пациента.
Тазгодишно издание на „Медикус, Денто, Галения“ се проведе от 19 до 22 октомври в Пловдивския панаир с участието на директни изложители и представени фирми от общо 20 държави. Посетителите специалисти бяха над 5000, с 20% повече спрямо миналата година, от Германия, Сърбия, Република Македония, Румъния, Албания и България.
Конкурсът бе подкрепен от Българския зъболекарски съюз, Сдружението на българските зъболекари, Съюза на зъботехниците у нас, Международен панаир Пловдив и фирми, свързани с денталния бранш.

Д-р Гайс отговаря на въпроси на репортер

Д-р Гайс на церемония за Мениджър за дентална практика

Източник: www.Facebook/ClinicDrGais/