Кариери

отворени позиции

Dr-Gais Logo

Дентален Aсистент

Дентална клиника „Д-р Гайс“
Пълно работно време ул. “Григор Пърличев” 9, София

Дентална клиника „Д-р Гайс“ предлага свободна позиция „Дентален Асистент“. Търсим отговорен, внимателен и организиран човек, който да поеме задължения, свързани с асистиране на лекаря по дентална медицина и грижа за неговите пациенти. Държим на професионалното и компетентно обслужване, като същевременно предлагаме условия за растеж и усъвършенстване. Предложението включва постоянен договор на пълно работно време.

Описание и изисквания

Кои сме ние?

През последните 20 години клиниката на д-р Гайс Бадер се е превърнала в един от най-добрите дентални центрове не само в България, но и в Европа.

Нещата, с които не правим компромис в нашата работа, са здравето на нашите пациенти, естетиката, биологията и функционалността.

Мултидисциплинарният подход при денталното лечение, в който вярваме, дава най-добрите резултати, а лекарите, които се грижат за здравето на пациентите ни са профилирани в различни дисциплини, което им позволява да се превърнат в завършени специалисти в своята област.

Растем, учим и се развиваме постоянно. В тази връзка, търсим организирана, комуникативна и отговорна личност за позицията „Дентален Aсистент“.

Кои са ключовите отговорности за тази позиция:

Кои са важните за нас характеристики, които трябва да притежава служителят на тази позиция:

Какво още е ключово за нас

Важно за нас е човекът на тази позиция да има завършено висше образование, като потенциална медицинска насоченост ще бъде плюс.

Опитът на подобна професионална роля също е от значение, а неговият изискуем минимум е 1 г.

Владеенето на английски (минимум ниво B1) ще се счита за предимство.

Какво, освен мотивираща заплата, можем да ви предложим още:

РАБОТНО ВРЕМЕ И ЛОКАЦИЯ

Местоработата се намира на адрес: гр. София, ул. “Григор Пърличев” №9.

Работното време е от 09:30 – 19:30 (с един час обедна почивка), като в зависимост от дневния график би могло да е по-гъвкаво.

Ангажиментът на тази позиция е от понеделник до петък, а в изключително редките случаи за работа през други дни, това се заплаща допълнително.

Искате да кандидатствате?

Ако описаното дотук е провокирало интереса Ви,  моля кандидатствайте директно чрез платформата тук, като приложите своята последна версия на автобиографията си и актуална снимка към нея.

Ще се свържем първо с онези кандидати, които отговарят на описаните в обявата изисквания.

КАНДИДАТСТВАЙТЕ

Попълнете формата по-долу, за да изпратите своята кандидатура