Д-р Гайс Бадер с Европейска награда за Най-добра практика

На 4-ти декември в Брюксел д-р Гайс получи Европейска награда за Най-добра практика – 2011 от “Европейското общество за изследвания на качеството” (European Society for Quality Research – ESQR). Официалната церемония протече в присъствието на изявени академични експерти, дипломатически представителства от различни държави, членове на Европейската комисия, Международната организация на труда, на Европейския парламент, Съвета на Европейския съюз, Европейския икономически и социален комитет.

На среща в Европейския парламент д-р Гайс бе поздравен от д-р Андрей Ковачев. Българският евродепутат поздрави д-р Гайс за успеха му, който е признание както за неговата дейност, така и за България.

В началото на своята дейност ESQR е университетска програма, която извършва анализ по поръчка на обществени организации. След време се отделя като самостоятелна компания и с времето се превръща в една от най-престижните консултантски организации в световен мащаб. ESQR промотира добри бизнес практики, технологични иновации и постижения, свързани с качеството, като публикува успешните стратегии на компаниите, които ги създават.
Дейността им през годините им позволява да извършат редица изследвания и проучвания на водещи компании от различни сфери и да оформят т.нар. ESQR Quality Performance Model. На базата на критериите, заложени в този модел, ЕSQR избира едни от най-успешните личности/ компании, на които да връчи наградите European Award for Best Practices 2011. В структурата на ESQR има обособен отдел, който се занимава единствено с подбор и изследване на евентуалните номинирани. Изборът на победителите е изцяло вследствие на реалната оценка на потребителите. Постигането на удовлетвореност на клиентите и повишаване на качеството на услугите е ключов елемент за постигане на съвършенството в дейността на наградените компании.

Зъбни Импланти | Фасети | Брекети | Лазерно избелване на зъби | Естетична дентална медицина и имплантология | Усмивка

Източник: www.facebook.com/ClinicDrGais