За нас

Д-р Гайс Бадер  стартира своята практика през 2000 година в София, България. Благодарение на вложения труд на специалистите, непрекъснатото им усъвършенстване и качеството на лечение, което предлагат, дентален център „Д-р Гайс“ бързо се превръща в един от най-добрите не само в България, но и в Европа. Вече 20 години пациентите намират професионално и компетентно обслужване с висококачествени материали, иновативно дентално оборудване и висококвалифициран екип от дентални лекари и асистенти. В Дентален център „Д-р Гайс“ не се прави компромис по отношение на здравето, естетиката, биологията и функционалността.

Защо да ни се доверите?

 • 20 години опит
  С 20 години опит в тази професия, с гордост можем да заявим, че осигуряваме качествено дентално обслужване.
 • Нашият екип
  Нашият екип се състои от 13 висококвалифицирани специалисти, напълно подготвени да окажат най-добрата грижа за вашата усмивка.
 • Международни награди за качество
 • 10 000+ усмивки
  От откриването си досега имаме повече от 10000 усмихнати пациента, които продължават да се увеличават!
 • Мултидисциплинарен подход
  Опитът ни показва, че мултидисциплинарният подход при денталното лечение дава най-добри резултати. Лекарите, които се грижат за вашето здраве са профилирани в различни дисциплини, което им позволява да се превърнат в завършени специалисти в своята област.
 • Специализация
  Предлагаме всички услуги в сферата на денталната медицина, но сме специализирани в областта на Естетичната Дентална Медицина и Денталната Имплантология.

Награди

За своята богата професионална дейност като лекар – стоматолог и мениджър-иноватор, който прилага най-добрите европейски и световни практики, д-р Гайс е награден с редица престижни световни отличия.

Дентален Център
дентален център
дентален център