Разширяваме своята дейност и включваме в екипа си специалист – дерматолог

31 October 2016

Красиво лице – Красива усмивка

Подредените, бели и здрави зъби са задължителни за една красива усмивка. Но устните, лицевите контури и състоянието на кожата, са елементите, които я подчертават, допълват и й придават онзи чар, който я прави неповторима.

Един екип за съвършен резултат
За да можем да ви предложим съвършенство, разширяваме своята дейност и включваме в екипа си специалист – дерматолог. Един от най-известните, млади и обещаващи дерматолози в страната – Д-р Нора Буеши.

Д-р Буеши специализира в редица направления на дерматологичната материя и непрекъснато надгражда своята професионална квалификация с участието си в международни курсове и индивидуални тренинги.

В своята дерматологична практика, Д-р Буеши се ангажира с постигането и поддържането на здравето, младостта и сияйността на кожата на своите пациенти. А рядката харизма, която притежава, кара всеки да се почувства в сигурни ръце още при първия контакт с нея.

С професионализъм и прецизност д-р Гайс и д-р Буеши ще намерят точния баланс между индивидуалните Ви нужди и тяхната медицинска проекция.

Постигането на съвършенството вече е по-лесно от всякога!

dental-center-dr-gais-slider-12

You must be logged in to post a comment.