Дентален Център Д-Р ГАЙС

Стартира своята практика през 2000-та година в София, България. Благодарение на вложения труд на специалистите, непрекъснатото им усъвършенстване и качеството на лечение, което в резултат предлагат, бързо се превръща в един от най-добрите дентални центрове не само в България, но и в Европа. Вече 16 години пациентите намират тук професионално и компетентно обслужване с висококачествени материали, иновативно дентално оборудване и висококвалифициран екип от дентални лекари и асистенти. В Дентален център „Д-р Гайс“ не се прави компромис по отношение на здравето, естетиката, биологията и функционалността.

ЗАЩО МОЖЕТЕ ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ?

С повече от 16 години опит в тази професия, с гордост можем да заявим, че осигуряваме качествено дентално обслужване.

Нашият екип се състои от 13 висококвалифицирани специалисти, напълно подготвени да окажат най-добрата грижа за вашата усмивка.

Опитът ни показва, че мултидисциплинарният подход при денталното лечение дава най-добри резултати. Лекарите, които се грижат за вашето здраве са профилирани в различни дисциплини, което им позволява да се превърнат в завършени специалисти в своята област.

Предлагаме всички услуги в сферата на денталната медицина, но сме специализирани в областта на Естетичната Дентална Медицина и Денталната Имплантология.

Страхът и безпокойството от посещението при стоматолог вече няма да ви спират да се погрижите за вашето здраве – предлагаме ви възможност всички процедури да бъдат извършени под обща анестезия.

Чрез дизайна на интериора и екстериора сме се опитали да създадем комфортна и отпускаща обстановка за своите пациенти.

От откриването си досега имаме повече от 10000 усмихнати пациента, които продължават да се увеличават!

Галерията ни с усмивки доказва, че имаме всичко необходимо, за да ви предложим решения и да реализираме резултатите, които винаги сте искали.

Уютните ни кабинети са оборудвани с високотехнологична апаратура от последно поколение. Работим с висококачествени продукти на доказани световни компании.

Работим по одобрени световни стандарти, спазвайки изключително стриктно принципите за стерилизация и дезинфекция. Вашата безопасност за нас е основна грижа!

Помислили сме и за това да ви облекчим при плащането за вашето лечение – разсрочено плащане на някои манипулации.

Нашият екип ви предоставя персонално внимание и индивидуална дентална помощ, от която се нуждаете, за да поддържате здравословен начин на живот.

Предлагаме лечение на всякакви проблеми и заболявания на устната кухина – от „обикновен” кариес до сложни заболявания или дефекти.

За своята богата професионална дейност като лекар – стоматолог и мениджър-иноватор, който прилага най-добрите европейски и световни практики, д-р Гайс е награден с редица престижни световни отличия.

awards